Skip to content

START > MATERIAL > PP-WOVEN

PP-WOVEN

Profilkassar gjorda av PP-woven består av vävda fibertrådar och är otroligt tåliga – idealiska för återanvändningsbara kassar. De är i grunden gjorda på samma sätt som våra kära blåa IKEA-kassar fast efterbehandlade med en laminering så de får en slät och snygg yta med skarpt tryck. De klarar stora belastningar, är enkla att torka av, lättviktiga och giftfria. Vi erbjuder konventionell PP-woven såväl som PP-woven i 70% eller 100% återvunnet material.

 Lär dig mer om PP-woven här!

OM PP-WOVEN

Om PP-WOVEN

PP-woven tillverkas genom att man pressar samman långa strängar eller polypropenmolekyler (kallade polymerer) för att skapa en trådliknande remsa, som sedan vävs på samma sätt som andra tyger. Vävd PP har använts för att göra säckar till ett antal industriella användningsområden som sandpåsar samt för förpackning av bulkkaffe, ris och andra torra livsmedel. Den är ren, stark och lätt att sy, idealisk för påsar. Wovenkassen lamineras efteråt för att binda samman trådarna och får då sin snygga släta och exklusiva yta.

ppw-500x500_4
HANDTAGSVAL

Handtagsalternativ

Handtag av vävda nylonband i valfri färg ingår alltid som standard när du beställer en PP-wovenkasse. Handtaget är fastsytt med X-söm för extra hållbarhet. Bredd och längd bestämmer du själv. Du kan även välja andra typer av handtag såsom dubbelvikta nonwovenhandtag, stansade eller öljetter med rephandtag.

TRYCK

Tryck på PP-woven

Denna typ av kasse med gravyrtryck lämpar sig lika bra för enfärgade logotyper som fyrfärgstryck. Själva trycket sitter på lamineringen som sedan appliceras på vitt nonwovenmaterialet. Du kan välja på matt eller glansig yta utan extra kostnad. Trycket blir skarpt, klart och iögonfallande. Vill du exempelvis ha en blå kasse så trycks den blåa färgen heltäckande på alla sidor. Insidan av kassen förblir vit. Alla våra kassar trycks innan de sys ihop vilket möjliggör utfallande tryck, d.v.s. tryck ända ut i kanterna. Du kan välja olika tryck på kassens alla sidor utan extra kostnad.

ppw-500x500_2
EXEMPELPRIS

Exempelpris

Design: Ingår
Storlek: 30x34x17 cm
Material: PP-woven
Handtag: Vävda nylonband, valfri färg
Tryck: 1 färg, alla sidor
Laminering: Matt eller blank
Frakt: Ingår
Leveranstid: ca 40 dagar

21,20:-/st vid 1000 st
17,30:-/st vid 2000 st
Endast moms tillkommer

Alla våra kassar tillverkas på beställning vilket gör varje kasse unik. Vi har därför ingen fast prislista att följa utan lämnar offert på varje förfrågan. Genom att arbeta direkt med våra producenter – utan mellanhänder – kan vi hålla hög kvalitet till bra priser.

ppw-500x500_1
MINIMUMANTAL

MINIMUMANTAL

Minsta beställningsantalet för specialgjorda PP-wovenkassar är 1000 stycken.

FRÅN IDÈ TILL KASSE I HANDEN

Intresserad av att göra en egen PP-Wovenkasse? Vi fördjupar oss alltid i era önskemål och är lyhörda för krav och behov. Utifrån dem, tar vi fram ett antal designer och förslag tills det att ni är 100% nöjda. Vi följer sedan noga tillverkningsprocessen samt leveransen fram tills det att ni mottagit varorna. Profilkassar är med dig från idé till leverans.

 • IDÈ

  Vi hjälper hjälper konkretisera era ideér och önskemål.

 • DESIGN

  Vår designer pratar med er och tar fram stilsäkra förslag.

 • PRODUKTION

  Skarpa tryck, välsydda kassar och högkvalitativa material.

 • LEVERANS

  Alla priser är inklusive frakt fram till dörren.

kontakt

DU FRÅGAR – VI SVARAR

  Namn
  Företag
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande