Skip to content

Välkommen till Profilkassar

charlotte-hultman

Charlotte Hultman

Produktionsledare / VD

Har varit verksam i den grafiska branschen i över tjugo år med fokusering på företagsprofilering och design. Utbildad produktionsledare och har arbetat samt drivit företag både i Sverige och utlandet. 

 0707-25 31 31

charlotte@profilkassar.se

Daniel Hultman

Daniel Hultman

FÖRSÄLJNINGSANSVARIG

Lång erfarenhet av företagsledning och internationella kundsamarbeten. Arbetat mycket med framtagning av kvalitetssäkring och garantihantering. 

 0703-39 81 79

daniel@profilkassar.se

Profilkassar

Profilkassar hjälper dig att ta fram kassar med tryck helt efter era önskemål i olika material så som nonwoven, papp- och pp-woven. Obegränsat med möjligheter när det kommer till färg, tryck, storlek och utformning. Alla kassar görs på beställning precis som man önskar. Inga standardstorlekar – inga mellanhänder. Vi tar kostnadsfritt fram olika designförslag och har lång erfarenhet av företagsprofilering och formgivning. Vi är med er från design till leverans.

Förutom kassar hjälper vi även till med paraplyer, ballonger, engångsmuggar av papp samt andra profilprodukter. Vi arbetar direkt med producenterna vilket gör att vi kan erbjuda riktigt bra priser utan att kompensera på kvalitén. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram specialanpassade giveaways eller andra produkter som passar just ditt ändamål. Vi skapar utseendet som matchar din vision.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Vad säger våra kunder?

 • I vår gårdsbutik har “tygkassen” blivit kundernas favorit. Den är lätt att packa i och med dagens emballagedebatt ligger den helt rätt i tiden.

  Boel Wildmark
  Boel Wildmark Tomatens Hus
 • För att profilera vårt café kontaktade vi Profilkassar i jakten på brandade pappersmuggar. Resultatet är vi väldigt nöjda med. Snygga, synliga muggar precis som vi önskade. Profilkassar är proffsiga och personliga i sitt bemötande. Jag kan varmt rekommendera dem.

  Helene Tigerström
  Helene Tigerström Mindpark
 • Vi på Idel Ekonomi är jättenöjda med pärmkassarna vi beställt av Profilkassar. De är både hållbara och i snygg design. Våra kunder uppskattar att få tillbaka sitt material i en snygg kasse och vi får marknadsföring när de används. Dessutom uppskattade vi mycket det trevliga och personliga bemötandet.

  Carin Bengtsson
  Carin Bengtsson Idel ekonomi & redovisning

kontakt

DU FRÅGAR – VI SVARAR

  Namn
  Företag
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande