Skip to content

HÄNGETIKETTER

Hängetiketter med tryck har ett väldigt brett användningsområde. Ibland behövs de för att höja det visuella intrycket av en produkt och ibland som en mer praktisk lösning. Oavsett så hjälper vi dig att designa och producera hängetiketter som uppfyller dina krav.

Oändliga möjligheter

Det finns inget som är standard när det kommer till hängetiketter. Du vet varför du behöver en etikett och vi hjälper dig att förverkliga den. Vill du inte ha en vanlig kantig etikett så stansar vi ut den i önskad form. Valet av material speglar produkten och du kan få din etikett gjord av kartong, plast, papp eller varför inte en hängetikett tryckt på tyg? En snygg öljett i snörningshålet blir en detalj som höjer det visuella intrycket. Snöret kan du få i vilket material eller längd du önskar. Välj ett elastiskt snöre till dina etiketter så slipper du knyta på dem för hand. Skall dina hängetiketter användas till kläder och textilier så knyter vi i en matchande säkerhetsnål så du lätt kan applicera etiketten på dina varor.

TRYCK

För att etiketten skall få rätt utseende så använder vi den tryckteknik som lämpar sig bäst för just din hängetikett. Genom att välja screentryck kan du få tryck i ljusare färger än själva materialet, exempelvis trycka vitt på en svart etikett. Med offset kan vi göra etiketter med foton och grafiska designer i fyrfärg. Genom att addera specialtryck som partiell UV-lack eller foliering ger du din etikett ett unikt utseende och som på så vis höjer din produkt.

KONTAKTA OSS

    Namn
    Företag
    E-postadress
    Telefonnummer
    Frågor eller övriga önskemål?