Skip to content

START > MATERIAL > NONWOVEN

NONWOVEN

Nonwovenkassar med tryck är populära bland kunder, mässdeltagare och leverantörer – alla du gör affärer med. Nonwoven är ett fiberduksliknande material med tygkänsla. Det är slitstarkt och finns i ett fyrtiotal färger att välja bland, så du kan få precis den kassen som passar dig. Det går åt lite energi- och materialresurser vid framställning vilket gör det till ett bra miljöval. Som alltid när du beställer kassar av oss väljer du själv design och storlek. Vi erbjuder konventionell nonwoven såväl som nedbrytningsbar nonwoven (PLA).

 Lär dig mer om nonwoven här!

OM NONWOVEN

Nonwoven

Konventionell nonwoven tillverkas genom att polypropen spinns med värme och luft till långa fluffiga trådar, nästan som sockervadd. Sedan trycks trådarna samman mellan heta valsar för att få ett flexibelt men fast tyg med en fiberduksliknande känsla. Texturen gör att tyget andas och ger det ett tilltalande utseende. Nedbrytningsbar nonwoven, även kallad PLA (polylactic acid), tillverkas av stärkelse från majs. Nonwoven går att få i olika tjocklekar och i ett fyrtiotal färger. Materialet är oerhört slitstarkt och färgen och stadgan håller i åratal.

nonwoven_500x500_2
HANDTAGSVAL

Handtagsalternativ

Dubbelvikta handtag av nonwovenmaterial ingår alltid som standard när du beställer en nonwovenkasse. Handtaget är fastsytt med X-söm för extra hållbarhet. Du väljer vilken färg du vill ha på handtagen och kan därför utan extra kostnad ha olika färger på kasse och handtag. Bredd och längd bestämmer du själv. Du kan även välja andra typer av handtag såsom vävda nylonband, stansade eller öljetter med rephandtag.

TRYCK

Tryck på nonwoven

Våra nonwovenkassar trycks med screentrycksmetoden som standard. Det innebär att vi använder oss av dekorfärger enligt Pantonestandard. I priset ingår alltid tryck på båda sidorna (samma motiv) och för en liten merkostnad kan ni även få tryck på kassens kortsidor om så önskas. Alla våra kassar trycks innan de sys ihop vilket möjliggör utfallande tryck, dvs tryck ända ut i kanterna.

tryck_nw_screen_500x500
FÄRGVAL

Nonwoven finns i färgerna nedan

EXEMPELPRIS

Exempelpris

Design: Ingår
Storlek: 30x34x17 cm
Material: Nonwoven, valfri färg
Handtag: Nonwoven, valfri färg
Tryck: 3 färger, båda sidorna
Frakt: Ingår
Leveranstid: ca 35 dagar

21,50:-/st vid 500 st
15,50:-/st vid 1500 st
Endast moms tillkommer

Alla våra kassar tillverkas på beställning vilket gör varje kasse unik. Vi har därför ingen fast prislista att följa utan lämnar offert på varje förfrågan. Genom att arbeta direkt med våra producenter – utan mellanhänder – kan vi hålla hög kvalitet till bra priser.

ne_fritid_500x500
MINIMUMANTAL

MINIMUMANTAL

Minsta beställningsantalet för specialgjorda nonwovenkassar är 500 stycken.

FRÅN IDÈ TILL KASSE I HANDEN

Intresserad av att göra en egen nonwovenkasse? Vi fördjupar oss alltid i era önskemål och är lyhörda för krav och behov. Utifrån dem, tar vi fram ett antal designer och förslag tills det att ni är 100% nöjda. Vi följer sedan noga tillverkningsprocessen samt leveransen fram tills det att ni mottagit varorna. Profilkassar är med dig från idé till leverans.

 • IDÈ

  Vi hjälper hjälper konkretisera era ideér och önskemål.

 • DESIGN

  Vår designer pratar med er och tar fram stilsäkra förslag.

 • PRODUKTION

  Skarpa tryck, välsydda kassar och högkvalitativa material.

 • LEVERANS

  Alla priser är inklusive frakt fram till dörren.

kontakt

DU FRÅGAR – VI SVARAR

  Namn
  Företag
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande