Skip to content

PAPPERSMUGGAR

Pappersmuggar med tryck är ett trevligt sätt att exponera sitt budskap eller varumärke på en annars ofta outnyttjad yta. Välj mellan enkel- eller dubbelväggar. Muggarna passar lika bra till kalla som varma drycker och finns i varierande storlekar. Vi levererar givetvis även glassbägare och andra pappersförpackningar till mat och take away.

500 ELLER 50.000 STYCKEN?

Våra engångsmuggar med tryck är av hög kvalitét och hygienisk standard. Behöver du bara ett fåtal muggar till mässan eller eventet? Inga problem. Hos oss kan du beställa så få som 500 muggar med fyrfärgstryck, både med enkel- eller dubbelvägg till riktigt bra priser. Behöver du större partier till ditt café eller verksamhet levererar vi detta utan problem. Du väljer storlek, utförande och matt eller blank ytfinish. I vårt sortiment har vi även miljöanpassade muggar samt pappersmuggar gjorda av sockerrör som är biologiskt nedbrytbara. Förutom pappersmuggar med tryck gör vi även glass- och salladsbägare i olika volymer samt tillbehör som plastlock, sockerpåsar med tryck, omrörare med mera.

TRYCK

Engångsmuggar är en bra produkt som med sin runda form öppnar stora möjligheter till kreativa designlösningar. Alla våra muggar trycks i fyrfärg som går att applicera runt hela muggen. Behöver du trycka med en specifik dekorfärg så ordnar vi givetvis även det. Välj en dubbelväggig yta för att garantera att användaren inte bränner sig och bekvämt kan hålla i muggen.

KONTAKTA OSS

    Namn
    Företag
    E-postadress
    Telefonnummer
    Frågor eller övriga önskemål?