Skip to content

BURKKYLARE

Håll kundens dryck kall samtidigt som du får 360 graders exponering av ditt varumärke. Burkkylare av neopren uppskattas av varje hushåll och kommer väl till pass lika väl en varm dag på stranden som en kväll framför soffan. Fyrfärgstryckningen öppnar upp för en massa möjligheter när det kommer till design och utseende.

HÅLL DRYCKEN KALL

Burkkylare, eller stubby cooler som det också kallas, är en användbar och uppskattad profilprodukt. Den är gjord av neopren som omsluter burken och håller den kall. Den gör även burken behagligare att hålla i. Materialet kan fås i 3, 5 eller 8 mm tjocklek. Botten är fastlimmad och sömmen skyddas av ett kantband. Du kan få din burkkylare i valfri storlek och vi kan även ta fram flaskkylare. Snygga neoprenomslag som passar vin, vatten eller läskflaskan som handen i handsken. Burkkylaren kommer väl till pass på festen, stranden i båten eller picknicken. Den är iögonfallande och du får maximalt med exponering eftersom di kan trycka runt hela produkten. Topp- och botten kanten kan kantsys för extra hållbarhet. Minsta beställningsantalet är 500 stycken.

TRYCK

Fyrfärgstryck är mest kostnadseffektivt vid mindre serier. Du kan då trycka rastrerade bilder och illustrationer och har inga begränsningar när det kommer till antalet färger. Trycket är tåligt och givetvis vattentåligt. Vi kan även screentrycka burkkylaren på neopren av valfri färg. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram designförslag.

KONTAKTA OSS

    Namn
    Företag
    E-postadress
    Telefonnummer
    Frågor eller övriga önskemål?