Skip to content

START > MATERIAL > LAMINERAD NONWOVEN

LAMINERAD NONWOVEN

Nonvowen är ett fantastiskt material och funkar till det mesta. Men behöver man rastrerat tryck eller fyrfärgstryck, såsom bilder, är laminerad nonwoven ett bättre alternativ. Trycket görs på ett matt eller glansig laminat som sedan appliceras på vitt nonwovenmaterial. Kassen blir då även avtorkningsbar vilket är att rekommendera om du önskar en kasse med större vita eller ljusa partier. En laminerad nonwovenkasse med tryck har en snygg slät ytfinish och som vanligt bestämmer du själv design och storlek på din kasse.

 Lär dig mer om laminerad nonwoven här!

OM LAMINERAD NONWOVEN

Laminerad Nonwoven

Nonwoven tillverkas genom att polypropen spinns med värme och luft till långa fluffiga trådar, nästan som sockervadd. Sedan trycks trådarna samman mellan heta valsar för att få ett flexibelt men fast tyg med en fiberduksliknande känsla.

En laminerad nonwovenkasse är helt enkelt vitt nonwovenmaterial som applicerats med ett tryckt transparent  laminat innan den sys ihop. Detta stärker kassen, möjliggör rastrerat tryck (toningar, foton etc) samt gör den avtorkningsbar.

lam-nw_500x500_1
HANDTAGSVAL

Handtagsalternativ

Handtag av vävda nylonband i valfri färg ingår alltid som standard när du beställer en laminerad nonwovenkasse. Handtaget är fastsytt med X-söm för extra hållbarhet. Bredd och längd bestämmer du själv. Du kan även välja andra typer av handtag såsom dubbelvikta nonwovenhandtag, stansade eller öljetter med rephandtag.

TRYCK

Tryck på laminerad nonwoven

Denna typ av kasse med gravyrtryck lämpar sig lika bra för enfärgade logotyper som fyrfärgstryck. Själva trycket sitter på lamineringen som sedan appliceras på vitt nonwovenmaterialet. Du kan välja på matt eller glansig yta utan extra kostnad. Trycket blir skarpt, klart och iögonfallande. Vill du exempelvis ha en blå kasse så trycks den blåa färgen heltäckande på alla sidor. Insidan av kassen förblir vit. Alla våra kassar trycks innan de sys ihop vilket möjliggör utfallande tryck, d.v.s. tryck ända ut i kanterna. Du kan välja olika tryck på kassens alla sidor utan extra kostnad.

lam-nw-500x500_3
PRISEXEMPEL

Exempelpris

Design: Ingår
Storlek: 30x34x17 cm
Material: Nonwoven
Handtag: Vävda nylonband, valfri färg
Tryck: 2 färger, alla sidor
Laminering: Matt eller blank
Frakt: Ingår
Leveranstid: ca 40 dagar

22,90:-/st vid 1000 st
17,90:-/st vid 2000 st
Endast moms tillkommer

Alla våra kassar tillverkas på beställning vilket gör varje kasse unik. Vi har därför ingen fast prislista att följa utan lämnar offert på varje förfrågan. Genom att arbeta direkt med våra producenter – utan mellanhänder – kan vi hålla hög kvalitet till bra priser.

Pärmkasse i PP-woven står på en bänk bredvid en växt med kruka av träpinnar. Kassen har röda vävda handtag i polyester och är vit på långsidorna med texten sifferAKUTEN i svart text där T:et är ett rött plus. På de röda kortsidorna finns webbadressen tryckt i vitt.
MINIMUMANTAL

MINIMUMANTAL

Minsta beställningsantalet för laminerad nonwovenkasse är 1000 stycken.

FRÅN IDÈ TILL KASSE I HANDEN

Intresserad av att göra en egen laminerad nonwovenkasse? Vi fördjupar oss alltid i era önskemål och är lyhörda för krav och behov. Utifrån dem, tar vi fram ett antal designer och förslag tills det att ni är 100% nöjda. Vi följer sedan noga tillverkningsprocessen samt leveransen fram tills det att ni mottagit varorna. Profilkassar är med dig från idé till leverans.

 • IDÈ

  Vi hjälper hjälper konkretisera era ideér och önskemål.

 • DESIGN

  Vår designer pratar med er och tar fram stilsäkra förslag.

 • PRODUKTION

  Skarpa tryck, välsydda kassar och högkvalitativa material.

 • LEVERANS

  Alla priser är inklusive frakt fram till dörren.

kontakt

DU FRÅGAR – VI SVARAR

  Namn
  Företag
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande