Pärmkassen är en slitstark följeslagare till Baker Tilly Helsingborg

Svart pärmkasse i mattlaminerad pp-woven med vit Baker Tilly logga på långsidan.
Baker Tillys slitstarka pärmkasse i mattlaminerad PP-woven är en pålitlig följeslagare som klarar det mesta och håller länge.
F

För dem som jobbar på revisionsbyrå består en del av arbetet att hantera material från kunder som anländer i mer eller mindre organiserad form. Den som anlitar Baker Tilly
i Helsingborg kan dock vara säker på att materialet alltid returneras snyggt och prydligt i pärmkassar från Profilkassar. På Baker Tilly Helsingborg är pärmkassen en slitstark följeslagare som klarar det mesta och håller länge.

Det är inte svårt att förstå varför pärmkassen är en av Profilkassars mest populära produkter. Den är med sitt tydliga användningsområde såväl praktisk som snygg och går att anpassa helt efter företagets grafiska profil och övriga önskemål. Kanske är det därför som Baker Tilly Helsingborg väljer pärmkassar från Profilkassar.

BAKER TILLY – EN INTERNATIONELL REVISIONSKONCERN

Baker Tilly erbjuder stora och små företag alltifrån revision, lönehantering och redovisning till skatterådgivning samt affärs- och bolagsrätt. Det är en internationell koncern med 37.000 medarbetare på självständiga verksamheter fördelat över 148 länder. I Sverige finns drygt 800 anställda fördelade på uppemot 80 kontor från Trelleborg till Luleå. Baker Tilly Helsingborg har kontor i både Helsingborg och Ängelholm på vilka det jobbar 25 medarbetare totalt.

PÄRMKASSEN ÄR BÅDE PRAKTISK OCH ANPASSNINGSBAR

Den slitstarka pärmkassen görs vanligtvis med plats för tre pärmar och kan fås i olika material som PP-woven, nonwoven och laminerad nonwoven. Självklart går det att anpassa såväl storlek som övrig design helt efter era behov och önskemål!   

BAKER TILLYS PÄRMKASSE ÄR EN SLITSTARK FÖLJESLAGARE

Profilkassar har skapat en pärmkasse i PP-woven åt Baker Tilly i Helsingborg. Materialet och den matta lamineringen gör den till en stabil och slitstark följeslagare som klarar det mesta och håller länge. Det vet man på Baker Tilly Helsingborg som dessutom har beställt pärmkassar till sin verksamhet i flera omgångar. 

Sophie Lindell berättar mer om hur Baker Tilly Helsingborg använder pärmkassen i sin verksamhet.

Hur kommer det sig att ni valde att göra pärmkassar?

– Vi har alltid haft olika sorters tygkassar, men var kanske inte alltid helt nöjda med deras design. En kasse hade till exempel alldeles för långa handtag, vilket gjorde att den släpade i marken. Via en annan redovisningsbyrå fick syn på era pärmkassar och tog kontakt. 

Hur använder ni kassen?

– Vi har mycket material som fraktas mellan oss och kunderna. Det kan vara alltifrån lösa papper i en plastpåse till pärmar i en IKEA-kasse. Vi ser dock alltid till att använda våra pärmkassar när vi återlämnar materialet till kunderna. Det känns helt enkelt mer professionellt.

Hur har kassarna tagits emot av medarbetare och kunder?

– De har tagits emot väl av både medarbetare och kunder. För oss är det viktigt med hållbarhet och att pärmkassarna kan användas många gånger. De är dessutom snygga, vilket i och för sig inte är så konstigt att vi tycker eftersom vi varit med och valt design. Vi fick flera förslag och därefter diskuterade vi på kontoret vilket vi skulle gå vidare med. 

Har kassen några oväntade användningsområden?

– Jag använder den när jag handlar. På kontoret använder vi den framför allt till pärmar, men vi använder den även vid olika marknadsföringsaktiviteter. Ibland kan vi önska att den var lite större, så vi får kanske fundera på om vi ska göra den större nästa gång.

 

Vi på Profilkassar är glada över det återkommande förtroendet att göra pärmkassar till Baker Tilly Helsingborg och skissar mer än gärna på en lite större modell.

Är du intresserad av pärmkassar till din verksamhet? Hör av dig via telefon på 042-453 25 42 eller via mejl på hej@profilkassar.se så hjälper vi dig att skapa en unik kasse som uppfyller era behov.

Relaterade länkar:

Baker Tilly Helsingborg

Pärmkassen

Recommended Posts