Skip to content

START > MATERIAL > PAPPERSKASSE

PAPPERSKASSAR

Papperskassar med tryck är en mycket mångsidig produkt som kan anpassas helt efter dina önskemål. Sätt din profil på papperskassen för att på ett enkelt och exklusivt sätt dela ditt budskap med en bred publik. Kassen görs i valfri storlek och vi kan även göra avancerade specialtryck. Varför inte sätta ett fönster i kassen? Perfekt sätt att exponera varorna.

 Lär dig mer om papperskassar här!

OM PAPPER

Papper

Våra papperskassar görs i alla gramvikter, dvs från tunnare papperspåsar till tjocka papperskassar av styv kartong. Vi har tillgång till alla typer av papperskvalitéer från vitt och slätt till brunt och återvunnet papper. Givetvis kan du få din kasse gjord av FSC-certifierat papper.

papp-500x500_2
HANDTAGSVAL

HANDTAG

Tunnare papperspåsar kan ha antingen platta eller snurrade pappershandtag. För lite styvare papperskassar kan du få vilken typ av handtag du vill. Siden, rep, bomull, jute, syntet eller plast? Här är bilder på  några av de vanligaste. Handtagen på kassen lyfter utseende avsevärt och ger möjlighet att få en riktigt unik kasse.

TRYCK

Tryck

Papperskassarna trycks med offset- eller flexotryck beroende på typ av kasse samt upplaga. Trycket blir skarpt och funkar lika bra för enfärgade logotyper som bilder och foton. För att ge kassen extra fin ytfinish brukar vi matt- eller glanslaminera kassarna. Du kan även välja partiellt UV-lack, foliering och relieftryck för snygga effekter.

papp-500x500_3
EXEMPELPRIS

Exempelpris

Design: Ingår
Storlek: 28x34x8 cm
Material: 210g
Tryck: 2 färger, alla sidorna
Handtag: Bomull
Frakt: Ingår
Leveranstid: ca 4 veckor dagar

15,90:-/st vid 1000 st
Endast moms tillkommer

Alla våra kassar tillverkas på beställning vilket gör varje kasse unik. Vi har därför ingen fast prislista att följa utan lämnar offert på varje förfrågan.

papp-500x500_4
MINIMUMANTAL

MINIMUMANTAL

Minsta beställningsantalet för specialgjorda papperskassar är 500 stycken.

FRÅN IDÈ TILL KASSE I HANDEN

Intresserad av att göra en egen papperskasse? Vi fördjupar oss alltid i era önskemål och är lyhörda för krav och behov. Utifrån dem, tar vi fram ett antal designer och förslag tills det att ni är 100% nöjda. Vi följer sedan noga tillverkningsprocessen samt leveransen fram tills det att ni mottagit varorna. Profilkassar är med dig från idé till leverans.

 • IDÈ

  Vi hjälper hjälper konkretisera era ideér och önskemål.

 • DESIGN

  Vår designer pratar med er och tar fram stilsäkra förslag.

 • PRODUKTION

  Skarpa tryck, hållbara handtag och högkvalitativa material.

 • LEVERANS

  Alla priser är inklusive frakt fram till dörren.

kontakt

DU FRÅGAR – VI SVARAR

  Namn
  Företag
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande