Skip to content

START > MATERIAL > POLYESTER

POLYESTER / rPET

Polyesterkassar med tryck är en uppskattad profilprodukt som tar liten plats men har stora exponeringsytor. Den är lättviktig och går enkelt att vika eller knycklar ihop i en smart förvaringspåse. Förutom vanlig polyester kan kassen göras i rPET-material som är tillverkat av 100% återvunna PET-flaskor. Som alltid när du beställer av oss bestämmer du själv design och storlek.

 Lär dig mer om polyesterkassar här!

OM POLYESTER / rPET

Polyester och rPET

Polyester, som är en typ av plast, är den vanligaste syntetfibern och vårt näst vanligaste klädesmaterial efter bomull. Fördelarna med polyester är att det är väldigt slitstarkt, inte krymper vid tvätt samt torkar snabbt. Det är dessutom tunt vilket gör det lämpligt för vikbara kassar.

rPET
Du kan dessutom få din kasse gjord av rPET. Som är polyester tillverkat av 100% återvunna PET-flaskor och spillmaterial. Genom att använda material som redan är i omlopp kan vi minska vår användning av råmaterial, särskilt av material från icke förnybara källor.

vikbar-500x500_4
TRYCK

Tryck

Våra vikbara kassar trycks med screentrycksmetoden som standard. Det innebär att vi använder oss av dekorfärger enligt Pantonestandard. En stor fördel med de vikbara kassarna är att du även kan trycka ditt budskap eller varumärke på själva förvaringspåsen så man ser vem avsändaren är även när kassen inta används. Alla våra kassar trycks innan de sys ihop vilket möjliggör utfallande tryck, dvs tryck ända ut i kanterna. I priset ingår alltid tryck på båda sidorna (samma motiv) samt på förvaringspåsens ena sida.

De lämpar sig inte för att trycka bilder/foton i fyrfärg. Då är det bättre att välja en laminerad nonwoven eller en pp-woven.

vikbar-500x500_3
FÄRGVAL

Färgval

Vi har ett brett utbud av olika färger på polyester- och rPET-material till din kasse. Du kan även få din kasse i specifik Pantonefärg om så önskas. Beställer du >3000 kassar ingår detta. För lägre beställningsantal tillkommer en merkostnad av 1050 kr.

Närbild på sömmar och kanter på en svart polyesterkasse.
EXEMPELPRIS

Exempelpris

Design: Ingår
Storlek: 46x62x12 cm
Material: rPET
Tryck: 1 färg, båda sidorna + ficka
Frakt: Ingår
Leveranstid: ca 50-60 dagar

22,60:-/st vid 1000 st
Endast moms tillkommer

Alla våra kassar tillverkas på beställning vilket gör varje kasse unik. Vi har därför ingen fast prislista att följa utan lämnar offert på varje förfrågan. Tillverkade under ISO9001, SA8000 och ISO14001 certifikat.

vikbar-500x500_1
MINIMUMANTAL

MINIMUMANTAL

Minsta beställningsantalet för specialgjorda polyester- eller rPET-kassar är 1000 stycken.

FRÅN IDÈ TILL KASSE I HANDEN

Intresserad av att göra en egen vikbar och miljövänlig flergångskasse? Vi fördjupar oss alltid i era önskemål och är lyhörda för krav och behov. Utifrån dem, tar vi fram ett antal designer och förslag tills det att ni är 100% nöjda. Vi följer sedan noga tillverkningsprocessen samt leveransen fram tills det att ni mottagit varorna. Profilkassar är med dig från idé till leverans.

 • IDÈ

  Vi hjälper hjälper konkretisera era ideér och önskemål.

 • DESIGN

  Vår designer pratar med er och tar fram stilsäkra förslag.

 • PRODUKTION

  Skarpa tryck, välsydda kassar och högkvalitativa material.

 • LEVERANS

  Alla priser är inklusive frakt fram till dörren.

kontakt

DU FRÅGAR – VI SVARAR

  Namn
  Företag
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande