Pärmkassen är en praktisk och uppskattad profilprodukt

Svart pärmkasse i nonwovenmaterial med tryckt logotyp i vitt och magenta med texten klintehamn redovisning aktiebolag.
Pärmkassen i svart nonwoven. Ett behagligt material som är lätt samtidigt som det ger ett sobert intryck.
P

Pärmkassen är inte bara ett smidigt sätt att frakta pärmar, utan den hjälper dig dessutom att nå ut till nya kunder genom den ökade exponeringen av ditt varumärke. Pärmkassen är en praktisk och uppskattad profilprodukt med en mängd olika användningsområden.

 

Begreppet “det papperslösa kontoret” uppkom någon gång på 70-talet, förmodligen i samband med datorernas intåg på arbetsplatserna. Pappersanvändningen har mycket riktigt minskat i takt med digitaliseringen där datorer, läsplattor och telefoner har tagit en allt större plats. Att det dock är långt kvar till ett papperslöst samhälle är vi nog alla överens om. 

PAPPERSANVÄNDNINGEN MINSKAR

Pappersanvändningen i Sverige har minskat från drygt 2 miljoner ton (2007) till dagens 1,5 miljoner ton (2020). Detta enligt statistik från branschorganisationen Skogsindustrierna. Av dessa 1,5 miljoner ton är 58% producerat inom landet och 21% är så kallat grafiskt papper som tidningspapper och övrigt tryckpapper.

PAPPER FÖREDRAS VID KOMPEX INFORMATION

Även om dagens teknik gör det smidigt att använda sig av molntjänster, där man kan lagra PDF:er och andra typer dokument, så kommer behovet av utskrifter på papper sannolikt att bestå ett tag till. De flesta föredrar fortfarande att läsa längre texter på papper, i synnerhet när det handlar om komplex information. För mindre företag utan stora bokföringssystem så spelar dessutom pappret, i form av verifikationer och bokföring, fortfarande en stor roll. 

PÄRMKASSEN GER ÖKAD SYNLIGHET

Oavsett om du jobbar med pärmar själv eller om dina kunder föredrar dem, så är vår pärmkasse ett bra komplement. Pärmkassen är ett praktiskt och snyggt sätt att frakta pärmarna mellan företag och redovisningsbyrå. Samtidigt ger den ditt varumärke synlighet vilket hjälper dig att nå ut till nya kunder. Pärmkassens praktiska format gör dessutom att den har en mängd olika användningsområden som exempelvis till sponsring vid olika evenemang.

PÄRMKASSEN ÄR BÅDE PRAKTISK OCH SNYGG

Profilkassars slitstarka pärmkasse görs vanligtvis med plats för tre pärmar och kan fås i olika material som PP-woven, nonwoven och laminerad nonwoven. Behöver ni pärmar, pennor, skrivblock eller offertmappar i samma stil som kassen, så kan vi även ordna det. Självklart går det att anpassa såväl storlek som handtag helt efter era behov och önskemål! 

Kontakta oss via telefon på 042-453 25 42 eller via mejl på hej@profilkassar.se, så hjälper vi dig att ta fram en unik pärmkasse till ditt företag!

KUNDCASE

Läs om hur revisionsbyrån Axion använder sina pärmkassar!

Recommended Posts