Skip to content

PARAPLYER

Ett högkvalitativt paraply med snygg design och tryck är en uppskattad produkt. Vi arbetar direkt med vår paraplyproducent vilket möjliggör att du kan få ett paraply utöver det vanliga och som står ut i mängden. Utfallande tryck eller mönster är inga problem och du väljer själv handtag, storlek och design.

SPECIALGJORDA PROFILPARAPLYER

Vi arbetar direkt med vår paraplyproducent vilket öppnar upp för en mängd möjligheter. Alla våra paraplyer är av hög kvalitet och tillverkas på beställning. Du väljer själv storlek, färg, tryck, material, skaft etc. Paraplyerna trycks innan de sys så du kan få utfallande tryck och kontinuerligt mönster över hela paraplyet. Materialet finns i en mängd basfärger men kan även att fås i en specifik Pantonefärg. Förutom mer traditionella modeller som golfparaplyer, hopfällbara och standard med böjda handtag kan du få innovativa och annorlunda lösningar. Exempelvis uppochnerparaply som står av sig självt eller varför inte ett fyrkantigt paraply? Specialdesignat förvaringsfodral ingår alltid. Vi hjälper er ta fram ett paraply som passar era behov, önskemål och profil. Vi är med er från idé till leverans. Minsta beställningsantalet är 500 stycken.

TRYCK

Paraplyerna kan tryckas med både screentryck och digitalt. Screentrycket görs på varje sektion innan det sys ihop och inte i efterhand som hos traditionella profilföretag. Du kan därför enkelt ha olika budskap och tryck på de olika sektionerna likaväl som utfallande tryck. Vi erbjuder även paraplyer med digitaltryck. En bra lösning om du har ett stort motiv eller rastrerad bild eller foto du vill trycka.

KONTAKTA OSS

    Namn
    Företag
    E-postadress
    Telefonnummer
    Frågor eller övriga önskemål?