Plantkassen passar för både blommor och grönsaker

Plantkassen passar både blommor och grönsaker. Här i svart nonwoven med Kungsträdgårdens Handelsträdgårds logotyp tryckt i vitt på långsidan samt vit text tryckt på kortsidan.
Plantkassen i nonwoven fungerar lika bra till blommor som till grönsaker tack vare den stabiliserande plattan i botten.
Svart plantkasse i nonwoven med vit logotyp på långsidan samt vit text på kortsidan.
Plantkassen i nonwoven har mjuka kanter samt lite längre handtag som skonar känsliga växter.
Svart plantkasse i nonwoven fotad ovanifrån innehållandes två krukväxter.
Plantkassen har plats för två krukväxter.
H

Hos Kungsträdgårdens Handelsträdgård utanför Norrköping köper du alltifrån blommor till grönsaker, och kanske framförallt deras specialitet den vita saltgurkan. Därmed är det viktigt att ha en kasse som klarar alltifrån känsliga blommor till potatis, samtidigt som den är så snygg att den funkar som gåva. Plantkassen passar både blommor och grönsaker och används ofta som helgkasse för säsongens godsaker hos Kungsträdgårdens Handelsträdård.

Finns det en kasse klarar såväl känsliga växter som potatis tillsammans? Plantkassen är mångsidig och tålig när innehållet varierar. De mjuka kanterna skonar känsliga växter samtidigt som bottenplattan gör den tillräckligt stabil för att klara rotfrukter. Dessutom är den så snygg att den funkar som gåva.

FAMILJEFÖRETAG I TREDJE GENERATIONEN

Kungsträdgårdens Handelsträdgård är ett litet familjeföretag som drivs i tredje generationen vid Bråvikens södra strand utanför Norrköping. Gårdsbutiken säljer allt från grönsaker och kryddor, till jordgubbar och blommor som odlas i de egna växthusen. På gården finns även en egen bigård som hjälper till med pollineringen samtidigt som den producerar honung. Den största stoltheten är dock den vita saltgurkan som är en östgötsk specialité som de både odlar och förädlar själva.

PLANTKASSEN PASSAR TILL MYCKET

Plantkassen görs i nonwoven, laminerad nonwoven eller PP-woven. Tack vare den stabila plastskivan i botten klarar kassen såväl fuktiga krukor som lite tyngre varor som rotfrukter. De lite längre handtagen gör att du enkelt bära växter som sticker upp utan att de skadas. Självklart kan du anpassa kassen helt efter dina behov gällande alltifrån storlek och avdelningsfack till längre handtag och tryckknappar.

PLANTKASSEN ÄR MÅNGSIDIG, TÅLIG OCH SNYGG

Profilkassar har producerat plantkassar i nonwoven för Kungsträdgårdens Handelsträdgård. Plantkassen klarar såväl fuktiga krukor som tunga rotsaker tack vare den stabila plastskivan i botten. Hos Kungsträdgårdens Handelsträdgård kallar den för helgkassen eftersom packas med olika godsaker där den egna inlagda gurkan är självskriven. 

Vi har pratat med gårdsbutikens florist, Jessica, som är den som oftast möter kunderna i butiken. 

Hur använder ni kassen idag?
– Vi använder den framför allt till vår helgkasse, men vi säljer den även i butiken då den är väldigt populär att använda som gåva med våra produkter i.

Vilken är kassens största fördel gentemot en traditionell plantkasse i papper?
– Det är en väldigt bra storlek och så är den dessutom stabilare i och med bottenplattan. De mjuka kanterna gör i sin tur att växterna inte skadas. Sedan är det ju även positivt att det är en flergångskasse.

Finns det andra användningsområden som ni funderar på?
– Jag skulle gärna vilja komplettera med en högre kasse för de lite större växterna, så kanske blir det av någon gång framöver.

 

Har du också behov av en kasse som ska funka oavsett innehåll samtidigt som den är snygg? Plantkassen klarar alltifrån blommor till grönsaker och är så snygg så att den funkar som gåva. Kontakta oss via telefon på 042-453 25 42 eller via mejl på hej@profilkassar.se, så hjälper vi dig med din unika plantkasse.

Recommended Posts