Skip to content

BALLONGER

Vem blir inte glad av en ballong? Med ballonger livar du upp och dekorerar enkelt ett evenemang eller mässmonter. Bygg på höjden med heliumfyllda ballonger som garanterat drar blickarna åt sig. Våra ballonger är av högsta kvalitet och du kan få dem i både enfärgs- och fyrfärsgtryck.

Hög kvalitet – snabba leveranser

Reklamballonger med tryck för ditt varumärke vidare och uppskattas av både stora och små. De har lågt styckpris men stor exponeringsyta. De tar liten plats innan de blåses upp vilket gör dem enkla att transportera och ta med sig ut på event och mässor. Vi kan erbjuda ballonger i ett stort antal färger inklusive metallic och pärlemo och de finns i storlekarna 12-33 cm i diameter. Förutom vanliga ballonger kan vi även erbjuda folieballonger, jätteballonger, vattenballonger och andra specialballonger. Tillbehör som ballongförslutare och ballonghållare av plast tillhandahåller vi också. Vi har snabba leveranstider och kan oftast leverera din order på två veckor från godkänd orderbekräftelse. Minsta beställningsantalet är 500 st.

TRYCK

Ballongerna trycks med screentrycksmetoden och med specificerad Pantonefärg. Du kan dock även få ballonger med CMYK-tryck, dvs rastrerat tryck för foton och flerfärgade bilder. Vi hjälper dig att kostnadsfritt ta fram designförslag på hur din reklamballong skulle kunna se ut.

KONTAKTA OSS

    Namn
    Företag
    E-postadress
    Telefonnummer
    Frågor eller övriga önskemål?