Kassen för pärmar underlättar Axions arbete

Kassen för pärmar underlättar Axions arbete

P
Pärmkassar är en av våra mest uppskattade produkter som förenklar vardagen för redovisningsbyråer runt om i Sverige. Samtidigt som logotyp och varumärket exponeras för en bred publik. Kassarna designas och produceras helt efter kundens önskemål och profil.Continue reading

Sopsortering ska bli enklare – Profilkassar har lösningen

Sopsortering ska bli enklare – Profilkassar har lösningen

D
Det ska bli enklare att sortera avfall i framtiden. Det har regeringen via FTI, Förpacknings- och tidningsinsamlingen slagit fast och från och med 2021 införs fastighetsnära insamling av förpackningar i landets alla kommuner.
Det innebär att kommuner måste erbjuda fastighetsägare nya alternativ till sopsortering – ett område som Profilkassar är långt framme inom.

Continue reading

Candabs högflygande kasse

C
Candab är Sveriges största ballongtryckeri och förser landets företag med högkvalitativa reklamballonger med tryck. Förutom sitt breda sortiment av alla typer av ballonger säljer de även fest- och partyartiklar.

Dennis Anderberg som är VD för Candab ställer ofta ut på mässor runt om i Norden. För att på ett enkelt sätt kunna ge sina kunder varuprover och informationsmaterial vid event och mässor behövde Candab en egen och unik kasse. Profilkassar blev tillfrågade att ta fram en passande kasse från idé till leverans.Continue reading