Sjömats lyxiga skaldjurskasse klarar fukt och kyla galant

Sjömats skaldjurskasse syns i förgrunden och i bakgrunden syns räkor, havskräftor, citroner och bröd.
Skaldjurskassen är en lyxig kasse för två personer, med lite blandade skaldjur, såser och andra tillbehör.
Mörkblå lunchkasse i nonwoven med Sjömats logotyp tryckt i vitt på långsidan.
Sjömats lyxiga skaldjurskasse klarar fukt och kyla under lång tid.
N

När Sjömat i Göteborg behövde en kasse till sin skaldjurskasse föll valet på vår Lunchkasse i nonwoven. Den mörkblå lunchkassen med vitt tryck på långsidorna är ett tåligt och snyggt alternativ till en traditionell pappkasse. Lunchkassen klarar fukt och kyla galant.

Från Aktiebolaget Sjömat Skandinavien i Göteborg levereras fisk och skaldjur från världens hav till såväl restauranger som fiskhandlare och grossister i hela landet. Sjömat säljer både färsk och förädlad råvara och bistår dessutom med sin kunskap om både sortiment, tillredning och minskat svinn till sina kunder. Personalens sammanlagt hundraåriga erfarenhet borgar för kvalitet och det systematiska arbetet för ökad hållbarhet genomsyrar verksamheten, från råvara till transporter.

Lunchkassens många möjligheter

För Sjömats räkning har Profilkassar skapat en blå kasse med vitt tryck på båda sidor i mörkblått nonwovenmaterial där vår Lunchkasse varit förlaga. Förutom nonwoven kan Lunchkassen även produceras i såväl laminerad nonwoven som PP-woven, vilka båda ger kassen ökad slitstyrka samt fler möjligheter när det kommer till färgval och tryck. Vi kan dessutom erbjuda den med en isolering och dragkedja så att den fungerar som kylväska.

Lunchkassen som lyxig skadjurskasse

Vi har frågat Anna Johansson som är sjömatsguide och jobbar med logistik på Sjömat om hur de använder sina kassar i sin verksamhet:

Hur använder ni kassen idag?

– Vi använder den till det vi kallar skaldjurskassen. Det är en lyxig kasse för två personer, med lite blandade skaldjur, såser och andra tillbehör, som våra butikskunder köper hem när de vill lyxa till det till helgen eller till en picknick.

Vilka fördelar har den gentemot traditionella kassar i papper?

– Den är stabilare och tåligare, vilket är nödvändigt eftersom vi fraktar och hanterar våra skaldjurskassar i miljöer som är kyliga och fuktiga. Det är viktigt att kassen håller hela vägen och inte går sönder på vägen till eller hem från butiken. Sedan känns den ju lite finare än en vanlig pappkasse och kan användas flera gånger.

Finns det några användningsområden som ni inte förutsåg?

– Den används även flitigt som lunchkasse av vår personal vilket är bra eftersom den då används under en längre tid.

Lunchkassen klarar fukt och kyla galant vilket gör den till ett utmärkt val för Sjömats skaldjurskasse. Den är ett bra exempel på hur en kasse kan få såväl längre livslängd som flera användningsområden genom att vara tålig, ha en användbar storlek och tilltalande design.

Är du nyfiken på en Lunchkasse till din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss via telefon på 042-453 25 42 eller via mejl på hej@profilkassar.se så hjälper vi dig med din unika kasse.

Recommended Posts