C

Candab är Sveriges största ballongtryckeri och förser landets företag med högkvalitativa reklamballonger med tryck. Förutom sitt breda sortiment av alla typer av ballonger säljer de även fest- och partyartiklar.

Dennis Anderberg som är VD för Candab ställer ofta ut på mässor runt om i Norden. För att på ett enkelt sätt kunna ge sina kunder varuprover och informationsmaterial vid event och mässor behövde Candab en egen och unik kasse. Profilkassar blev tillfrågade att ta fram en passande kasse från idé till leverans.

DESIGN
Ballonger är en tacksam och rolig produkt att arbeta med och idéerna var många på hur kassen skulle kunna se ut. Vi valde att trycket skulle bli i deras röda profilfärg samt svart. På långsidorna illustrerade vi en röd ballong i 3D-effekt med logotypen i vitt. Ballongen placerades ocentrerat för att ge den en flygande känsla.

För att ytterliga ge den en 3D-effekt stansade vi ett hål vid ballongknuten där ett snöre kunde träs i. Snörets rör sig sedan fritt och hänger ned en bit nedanför botten.

Montertemat på årets mässor var himmel så handtagen blev ljusblåa för att matcha väggarna. Sidorna på kassen gjordes heltäckande röda.

KASSEN
Kassen är gjord av 210 g vit kartong med förstärkning upptill samt i botten. Efter tryckning glanslaminerades kassarna vilket gav dem en fin ballongkänsla och gör kassen mer hållbar. Candabkassen har fått stor uppskattning av mottagarna för sitt unika utseende samt höga kvalitet.

Vi tackar Dennis för förtroendet och önskar lycka till på kommande mässor.

Recommended Posts