S

Samordningsförbunden i Helsingborg stödjer, utvecklar och finansierar tvärsektoriella insatser mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Helsingborgs stad och Region Skåne i Helsingborg. Ett viktigt uppdrag – alltid med medborgaren i centrum.

Under våren 2018 påbörjade de sina utbildningar och föreläsningar som kommer pågå löpande under en längre period. Dessa riktar sig till de personer som arbetar inom deras samverkande myndigheter. Eftersom alla medverkande får en bok och utbildningsmaterial ville de gärna ha en profilerad kasse som de kunde förpacka detta i till varje deltagare. Vi fick uppdraget att ta fram design och producera en passande flergångskasse.

DESIGN
Samordningsförbundet i Helsingborg har ett nära samarbete med en lokal illustratör som hjälper dem med grafiska bilder. En av deras signumbilder är en vacker illustration över Helsingborgs stadslandskap som följer deras profilfärger. Denna använde vi på båda sidorna och kompletterade med de böljande molnen som fick löpa runt hela kassen. Eftersom kassarna gjordes av laminerad nonwoven valde vi att ha olika tryck och budskap på kassens alla sidor då detta inte är någon merkostnad. Handtagen är lila och matchar snyggt det lika trycket.

KASSEN
Måttet på kassen är 30x34x17, dvs samma som vår pärmkasse. Det gör kassen smidig att ha med sig samtidigt som den rymmer mycket. Kassen är gjord av mattlaminerad nonwoven. Bra val om man vill ha en ljus kasse eftersom den enkelt går att torka av. Trycket appliceras innan de sys så vi kunde ha utfallande tryck och få molnsiluetten att hänga ihop hela vägen. Kassen har nedsydda kantband och handtagen är gjorda av vävda nylonband med X-söm.

Vi tackar Karin för förtroendet och ser fram emot att se kassarna på stan.

Recommended Posts