Kassen för pärmar underlättar Axions arbete

P

Pärmkassar är en av våra mest uppskattade produkter som förenklar vardagen för redovisningsbyråer runt om i Sverige. Samtidigt som logotyp och varumärket exponeras för en bred publik. Kassarna designas och produceras helt efter kundens önskemål och profil.

AXION OM PÄRMKASSEN
Gun Jönsson, som är receptionist och redovisningskonsult på Axion Revisionsbyrå, gjorde nyligen en ombeställning av deras pärmkassar och vi passade på att prata med henne om dessa.

I vilket syfte använder ni era pärmkassar?
– Främst när vi lämnar tillbaka kundernas pärmar.
Vilken respons får ni från kunderna och medarbetarna?

– Kunderna är mycket positiva. Kassarna är lagom stora så att de inte blir för tunga. Medarbetarna sa ”Äntligen, det är trevligare än att lämna tillbaka i plast- eller papperskassar”.
Pärmkassar går att få kundanpassade i storlek och utseende – beskriv hur ni har arbetat fram era? Ni har bland annat valt lite längre handtag?
– Gällande bild och tryck fick vi flera jättebra förslag på från tillverkaren utifrån vår logga och valde ett av dem. Det var ett önskemål från medarbetarna att man skulle kunna ha den på axeln också när man ska bära flera kassar.
Kommer ni fortsätta med pärmkassar och i så fall varför?

– Ja, vi kommer att fortsätta. Både för att kunderna gärna tar dem och för att det ser proffsigare ut än plastkassar, som man dessutom inte vill använda nuförtiden. Medarbetarna tycker också att det är enklare att samla material som ska återlämnas till kunderna i kassarna.

OM AXION
Axion Revisionsbyrå AB består idag av 13 medarbetare – kvalificerade revisorer, civilekonomer och redovisningsekonomer. Revisionsbyrån har kontor i Malmö och Staffanstorp och är väl etablerad på marknaden, främst i Skåne. Axion arbetar främst med revisionsuppdrag och vänder sig både till det privata näringslivet och till den offentliga sektorn. Revisionsbyrån har för närvarande drygt 500 kunder av varierande storlek och inom många olika branscher. Axion har dessutom ett väl etablerat kontaktnät av specialistfunktioner inom viktiga fackområden såsom affärsjuridik, beskattningsrätt, IT, pensionsfrågor och personalfrågor.

Vi tackar Gun och Axion för förtroendet och ser fram emot att se kassarna på stan.

RELATERADE LÄNKAR
> Pärmkassen
> Nonwoven

Recommended Posts