Pärmkassen – mer än en kasse för pärmar

P

Profilkassar är den profilprodukt som ger flest exponeringar per investerad krona näst efter T-shirts. Pärmkassen är ett sådant exempel.

Konceptet med en kasse anpassad för pärmar har blivit allt mer efterfrågad. Inte bara för att kunna överlämna pärmar till kund, utan även för att stärka varumärket på exempelvis en redovisningsbyrå.

PÄRMKASSEN HAR TRE STORA FÖRDELAR
• Det är en praktisk produkt som kan anpassas efter beställarens önskemål. Standardmåttet vi har tagit fram (30x34x17 cm) rymmer lätt tre fullmatade pärmar. Eftersom alla våra kassas tillverkas på beställning kan vi enkelt ändra måtten enligt era önskemål så de rymmer fler – eller färre – pärmar. Vi kundanpassar alla produkter med exempelvis valfri längd och färg på handtagen, möjlighet till utfallande tryck, unik design m.m.

• Flergångskassar är en uppskattad gåva och har många användningsområden, förutom att transportera pärmar. Ert varumärke och förtag exponeras på så sätt i olika sammanhang och för en bred publik.

• Pärmkassen görs i flera olika valbara klimatsmarta material. Ett populärt material är nonwoven som har en textilliknande karaktär och finns i ett 40-tal färger. En laminerad kasse, som exempelvis laminerad nonwoven är att föredra om man vill ha en vit/ljus kasse – då blir den lätt att torka av. Önskas ett mer slitstarkt material är PP-woven (samma material som IKEA-kassarna är gjorda av) ett lämpligt alternativ. Även den laminerad med matt eller glansig finish.

SÅ GÅR DET TILL
Vår designer tar kostnadsfritt fram förslag som vi sedan arbetar oss vidare med tills ni är 100 procent nöjd. Minsta beställningsantalet är 500 stycken för nonwoven och 1000 stycken för laminerade kassar. Vi erbjuder unika kassar och personlig service – från idé till produktion. Det går även att beställa en provkasse kostnadsfritt så ni kan testa och känna i lugn och ro. Maila oss på hej@profilkassar.se.

Läs mer om pärmkassen HÄR.

Recommended Posts