9 steg från idé till kasse – så skapar vi din unika kasse!

Vit pp-wovenkasse med gult grafiskt mönster och svarta inslag med svarta handtag av vävda nylonband samt svarta kantband i svart nylon tillsammans med färgkartor för olika material.
D

Du behöver en kasse, men hur stor ska den vara och i vilken färg och form? Ska den vara liten, lätt och smidig att ta med, eller ska den klara många tunga lyft? Den här guiden beskriver de 9 steg i processen från idé till kasse när du kontaktar oss på Profilkassar.

1. IDé

Du har en idé om vad du ska ha kassen till och när du vill ha den. Du behöver inte vara helt klar med vilka material eller hur den ska se ut.

2. RÅDGIVNING

Vid vår första kontakt pratar vi igenom vilken typ av kasse som passar just er. Ska den vara stor eller liten, strikt eller färgglad, traditionell eller innovativ? Vi pratar också om hur många kassar som ni behöver och när, det påverkar nämligen såväl tid som pris för frakten. Därefter skickar vi prover så att du i lugn och ro kan klämma och känna på alltifrån material till färger och storlekar. Vill du läsa mer om olika material kan du göra det i vår materialguide.

3. LOGGOR, BILDER & PMS-FÄRGER

När vi kommit överens om vilken kasse som passar bäst är det dags att skicka över färgkoder, bilder och logotyper. Är du osäker på vilka kriterier som behöver vara uppfyllda så ring eller mejla oss.

4. DESIGNFÖRSLAG & OFFERT

Vi gör ett förslag på hur kassen kan se ut och lämnar en offert. Psst! Ni vet väl att såväl design med tryck på båda sidor och frakt alltid ingår i det offererade priset?

5. KORREKTUR 

Ni återkommer med synpunkter och feedback på våra designförslag och vi justerar tills ni är nöjda. Vi vill ju att det ska bli den bästa kassen för just er samtidigt som den ska vara en hållbar kasse som kan användas många gånger!

6. ORDERBEKRÄFTELSE

När båda parter är nöjda med kassens design skickar vi en orderbekräftelse och tryckkorrektur till er för godkännande innan vi sätter igång med produktionen.

7. PRODUKTION

Efter ert godkännande skickar vi filerna till produktionsenheten och produktionen av dina helt unika kassar startar. Produktionstiden är oftast 25-40 dagar beroende på material, tryckmetod och upplaga.

8. FRAKT

När kassarna är klara tar frakten alltifrån några dagar (med flyg/lastbil) till en (med tåg) eller ett par månader (med båt) innan de anländer till dig. Tänk på att olika frakter passar olika kassar beroende på material, antal, när ni behöver dem och fraktpriser. Vi kommer tillsammans överens om vad som blir bäst för just er kasse i punkt 2.

9. LAGER & DISTRIBUTION

Behöver du hjälp med lager och distribution av dina kassar så kan vi även hjälpa till med det via vårt eget lager och vi har även lösningar för att jobba med avrop.

Tveka inte att kontakta oss via telefon på 042-453 25 42 eller via mejl på
hej@profilkassar.se om du har fler frågor om hur du kan få en unik kasse!

Recommended Posts